Door te beslissen welk pad je kiest

Bepaal je uiteindelijk wat je ècht waard bent

Jij bent uniek! En je doelen en uitdagingen zijn dat ook! Het avontuur dat we samen aangaan, is daarom altijd maatwerk. Na ons eerste contact maken we een afspraak voor een online- of life introductiegesprek van ongeveer een uur, waarbij we kijken of we een match zijn voor elkaar. Dat gesprek is free of charge. Als het klikt, plannen we direct de eerste sessie in en stemmen we af welk coachpakket het beste aansluit bij jouw behoeften.

Mijn tarieven
Welk pakket het beste bij jou past, is afhankelijk van het aantal onderwerpen waaraan je wil werken en de diepgang daarin. Sessies vinden bij mij op de praktijk of online plaats. Langere maatwerktrajecten en dagdelen op locatie zijn ook mogelijk. Vraag om een maatwerkofferte bij coaching van meerdere partners, teamleden of medewerkers. Bedragen zijn exclusief omzetbelasting en worden vooraf betaald. 

Jouw mogelijkheden
Kies je voor Discovery, dan gaan we samen helder krijgen wat er nu speelt, welke impact dat op je leven en je functioneren heeft en op welke manier je daar verandering in wil brengen. Een prima methode om snel duidelijkheid te krijgen.

Bij Fundamental nemen we dezelfde stap als in het Discovery-pakket, maar analyseren we ook je gedrag: wat houdt je nu precies tegen om die stappen te maken die je wil maken en wat ga je eraan doen? Iets over de helft van het aantal sessies, ben je al bezig met het in de praktijk brengen van nieuw, effectief gedrag en de laatste sessies voorkomen dat je terugvalt en je op route blijft.

Met Intensive kunnen we ècht de diepte in en kan je je op meerdere vlakken ontwikkelen. Bovendien krijg je dan gratis een MapsTell PersonalMap Pro gedragsanalyse inclusief inzicht in je Leiderschap- en Salesstijl. Dit is hèt pakket om serieus door te pakken.

Intensive


jouw voordelen

15% voordeel

gratis live introgesprek

6-12 maanden

20 sessies

90 min/sessie

gratis PersonalMap Pro
€ 5.550,-
Exclusief BTW
Introductiegesprek aanvragen

Fundamental


jouw voordelen

10% voordeel

gratis live introgesprek

3-6 maanden

10 sessies

60 - 90 min/sessie

korting op PersonalMap Pro
€ 2.950,-
Exclusief BTW
Introductiegesprek aanvragen

Discovery


jouw voordelen

beperkte investering

gratis telefonisch introgesprek

1-2 maanden

3 sessies

60-90 min/sessie

---
€ 975,- p/s
Exclusief BTW
Pakket  aanvragen

Recente blogs

BespiegelingGedragsveranderingReflectief incidentenonderzoek
Follow MYOB on Social Media:

Contactgegevens

De Wetering 23
4927 BS Hooge Zwaluwe
Nederland

06 46 616 292
info@mindyourownbiznizz.nl
Copyright 2020 - Mindyourownbiznizz
|
Algemene voorwaarden
|
Privacy Statement
Fotografie door: 
XziXzi
|
Site ontwikkeld door:
 Brandness Marketingbureau
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram