Door te beslissen welk pad je kiest

Bepaal je wat je ècht waard bent

Jij bent uniek! En je doelen en uitdagingen zijn dat ook! Het avontuur dat je aangaat, is daarom altijd maatwerk. Na ons eerste contact maken we een afspraak voor een online introductiegesprek van ongeveer een uur, waarbij we kijken of we een match zijn voor elkaar. Dat gesprek is free of charge. Als het klikt, plannen we direct de eerste sessie in en stemmen we af welk coachpakket het beste aansluit bij jouw behoeften.

Tarieven
Welk pakket het beste bij jou past, is afhankelijk van het aantal onderwerpen waaraan je wil werken en de diepgang daarin. Sessies vinden online plaats. Een sessie duurt  45 minuten. Langere maatwerktrajecten en dagdelen op locatie zijn ook mogelijk. Vraag om een maatwerkofferte bij coaching van meerdere partners, teamleden of medewerkers. Bedragen zijn exclusief omzetbelasting en worden vooraf betaald. 

Programma's
Kies je voor het programma Mindset Shift, dan gaan we 7 weken intensief 1 op 1 aan de slag. We maken gebruik van het Mental Fitness Program van Positive Intelligence dat je verzekert van een mindset-shift. Je krijgt een jaar lang ondersteuning via de app met video-sessies, audioboek, oefeningen en toegang tot een community. Dat is het Grow Programma. Daarnaast krijg je twee 1 op 1 sessies die je naar eigen believen direct of verdeeld over een jaar mag inzetten voor een verdieping, fine tunen, et cetera.

Bij het programma Unlock your Potential  stellen we eerst je doelen vast en maken we die SMART, zodat we naar concrete resultaten toewerken. Vervolgens zetten we in op een mindset-shift om  inzicht te krijgen in je gedrag en analyseren we dat gedrag ook. Tijdens onze 1 op 1-sessies krijg je snel helder wat je nu precies tegenhoudt om die stappen te maken die nodig zijn om je doelen te bereiken en hoe je dat wil aanpakken. Binnen no-time breng je nieuw, effectief gedrag in de praktijk en de laatste sessies  gebruiken we om te finetunen. In vijf maanden tijd effectief naar je doelen! 

Met het Step into Greatness-programma gaan we een jaar lang samen ècht de diepte in en kan je je op meerdere vlakken ontwikkelen. De basis-aanpak is die van 'Unlock your Potential'. Vervolgens besteden we een extra sessie aan een verfijning van je doelen eng hebben we elke twee weken een 1 op 1 sessie waarbij we uiteraard rekening houden met je welverdiende vakantie- en verlofmomenten. Je krijgt desgewenst wekelijkse check-in momenten en directe toegang tot mijn persoonlijke app en e-mail.  Dit is hèt pakket om serieus door te pakken en je te verzekeren van blijvende gedragsverandering en het behalen van concreet resultaat. Er is zelfs een optie voor een ongelimiteerd aantal coachsessies!

Liever Maatwerk? Neem contact op zodat we samen jouw unieke programma kunnen samenstellen. Sessies kunnen langer, live, op locatie en de toegepaste methode of werkwijze kan op maat samengesteld worden. Er is zelfs een optie voor een ongelimiteerd aantal sessies!

Step into Greatness


jouw voordelen

gratis introgesprek

12 maanden

2-wekelijkse sessies

optie voor ongelimiteerde sessies

check-in momenten

directe app- en e-mail toegang

< 24 h reactie bij incidenten

Mental Fitness Fundamental Program

Mental Fitness Grow Program

mogelijkheid tot betaling in termijnen
€ 7.250
Exclusief BTW
Introductiegesprek aanvragen

Unlock your Potential


jouw voordelen

gratis introgesprek

5 maanden

2-wekelijkse sessies

---

---

---

< 24 h reactie bij incidenten

Mental Fitness Fundamental Program 

Mental Fitness Grow Program

---
€ 3.950
Exclusief BTW
Introductiegesprek aanvragen

Mindset Shift


jouw voordelen

gratis introgesprek

2 maanden

+ 2 sessies

---

---

---

---

Mental Fitness Fundamental Program

Mental Fitness Grow Program

---
€ 2.500
Exclusief BTW
Introductiegesprek aanvragen

Recente blogs

BespiegelingGedragsveranderingReflectief incidentenonderzoek
Follow MYOB on Social Media:

Contactgegevens

Burg. Krijgsmangeerde 25
4942 AV  RAAMSDONKSVEER
Nederland

06 46 616 292
info@mindyourownbiznizz.nl
Copyright 2020 - Mindyourownbiznizz
|
Algemene voorwaarden
|
Privacy Statement
Fotografie door: 
XziXzi
|
Site ontwikkeld door:
 Brandness Marketingbureau
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram