Het leven is wat je gebeurt

Terwijl je andere plannen maakt

Ik weet niet hoe jouw leven verloopt, maar die zin vat het mijne mooi samen. Als jongetje wilde ik graag piloot worden, maar dat liep toch wat anders.

Bij tijden was het net zo turbulent als een vliegreis: een zakelijk avontuur kostte me een vriendschap, teveel focus op het werk leverde me een burn-out op en bracht me bezinning. Keihard trainen in een vechtsport bracht me op het WK in Tokyo en ik ben trots op mijn werk/privé-balans en het zakelijk succes dat ik heb neergezet. 

Het leven bestaat voor mij uit ervaren en ontwikkelen. Dat doe ik samen met mijn lieve vrouw en onze vier kinderen. Ik heb een voorliefde voor geschiedenis en dan met name de 'Viking-periode'. Ik hou van het pure, robuuste Normandië en vind het heerlijk om met mijn hond, Radar, te canicrossen door het bos of op het strand en sluit een zonnige dag graag af met een BBQ. 
Neem vrijblijvend contact op
PCC
LCS
CPQC

Als ik los kan laten wie ik ben

Kan ik worden wie ik wil zijn

Mijn professionele ervaring beslaat zo’n 30 jaar in Legal & Finance en natuurlijk Coaching.

Sinds 2006 bouwde ik aan mijn eigen gerechts-deurwaarderspraktijk en verkocht die begin 2018 om verder te gaan als Executive Coach. 

Ik werk graag samen met high potentials, bevlogen professionals en doorgewinterde executives die hun ambities waar willen maken en ben gespecialiseerd in persoonlijke effectiviteit en een optimale levensbalans voor advocaten.

Elk succesverhaal

Gaat over continue aanpassen, doorzetten en veranderen

Als Professional Certified Coach (PCC) ben ik verbonden de International Coach Federation. ICF is wereldwijd de grootste beroepsorganisatie van professionele coaches en stelt hoge eisen aan lidmaatschap en credentialing. Ik onderschrijf de ethische code van ICF en volg Continued Coach Education, Intervisie en Mentoring om jou die kwaliteit te bieden die je waard bent. 

Coaching is een instrument om je persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen en te finetunen. Bewustzijn en verantwoordelijkheid zijn de pilaren van coaching. Mijn stijl is direct met wat droge humor, soms confronterend. Altijd zonder oordeel en respectvol, ondersteunend en resultaatgericht. 

Ik heb ervaring met coachen in de volgende branches: Banking & Investment, Consultancy,  Legal & Finance, Petrochemie, (Bio)Pharma, Productie, Transport & Logistiek, Utiliteit & Bouw. Naast ondernemers en professionals coach ik High-Potentials en corporate Managers, Directors, VP's en C-Suite.
Check de testimonials

Recente blogs

BespiegelingGedragsveranderingReflectief incidentenonderzoek
Follow MYOB on Social Media:

Contactgegevens

Burg. Krijgsmangeerde 25
4942 AV  RAAMSDONKSVEER
Nederland

06 46 616 292
info@mindyourownbiznizz.nl
Copyright 2020 - Mindyourownbiznizz
|
Algemene voorwaarden
|
Privacy Statement
Fotografie door: 
XziXzi
|
Site ontwikkeld door:
 Brandness Marketingbureau
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram