Life is what happens

While you’re busy making other plans

Ik weet niet hoe jouw leven verloopt, maar die zin vat het mijne mooi samen. Als jongetje wilde ik graag piloot worden, maar dat liep toch wat anders.

Bij tijden was het turbulent: een zakelijk avontuur kostte me een vriendschap, teveel focus op het werk leverde me een burn-out op en een hoofdoperatie bracht me tot bezinning. Keihard trainen in een vechtsport bracht me op het WK in Tokyo en ik ben trots op de 35 kilo die ik op eigen kracht ben afgevallen en het zakelijk succes dat ik heb neergezet. Al die gebeurtenissen hebben me als mens en als ondernemer sterker gemaakt, me geleerd dat ik door mezelf te ontwikkelen me kan aanpassen aan alles wat ik voor m’n kiezen krijg!

De mooie dingen in het leven zijn voor mij het ervaren en ontwikkelen. Dat doe ik samen met mijn lieve echtgenote en onze vier kinderen. Ik hou van het pure, robuuste Normandië en vind het heerlijk om met mijn hond te canicrossen door het bos, de duinen of het strand en mag een zonnige dag graag afsluiten met een BBQ. Een andere passie is geschiedenis en dan met name de ‘vikingperiode’. Ook lees ik graag boeken op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, psychologie en spiritualiteit.
Neem vrijblijvend contact op
PCC
LCS
PCC

When I let go of what I am

I become what I might be

Als klein jochie wilde ik piloot worden, maar het ondernemen zat me in het bloed. Ik had legio handeltjes lopen en het was dus niet gek dat ik uiteindelijk op de MEAO terecht kwam.

Ik diende een jaar of twee als hospik bij de KLu en rolde daarna via het creditmanagement de deurwaarderij in. Ik heb de groei van een kantoor van 7 naar 54 man meegemaakt en ontwikkelde van professional naar teamleider naar afdelingshoofd en MT-lid. Na een studie aan de Universiteit Utrecht, ging ik in 2003 als deurwaarder ‘de straat op’, startte in 2006 mijn eerste bedrijf en werd in 2010 beëdigd tot Gerechtsdeurwaarder. Ik heb een aantal jaren gedoceerd aan de Hogeschool Utrecht en veel werk verricht in diverse commissies en de ledenraad van de KBvG. Toen veranderde alles...

Every succes story is a tale

Of constant adaption, revision and change

In 2015 leidde ik mijn bedrijf door een Lean cultuurtransformatie en drie jaar later besloot ik dat ik me volledig wilde gaan richten op persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Ik verkocht mijn deurwaarderspraktijk, volgde twee post-HBO opleidingen bij Fontys Hogescholen / Associatie voor Coaching en ging aan de slag als Executive Life Coach. Ik ben als Professional Certified Coach verbonden aan ICF, de International Coach Federation; wereldwijd de grootste professionele beroepsorganisatie van coaches en de “Golden Standard in Coaching”. Ik onderschrijf de ethische code van ICF en volg Continued Coach Education, Intervisie en Mentoring om jou die kwaliteit te bieden die je waard bent.

Ik word vrolijk van het zien van hervonden passie, van de twinkeling in de ogen van mensen die tot inzicht zijn gekomen en zich door de duisternis van hun ontwikkeling hebben geknokt om keihard die resultaten neer te zetten die ze zich tot doel hebben gesteld. De fundamentele basis voor een gelukkig en succesvol leven is volgens mij zelfbewustzijn, het erkennen en accepteren van jezelf en het ontdekken van je eigenwaarde. Pas als je jezelf liefdevol hebt aanvaard, kan je ten volle je doelen nastreven en daadwerkelijk invulling geven aan die relaties die je zo belangrijk vindt.
Dat wil ik! Contact graag!

Recente blogs

BespiegelingGedragsveranderingReflectief incidentenonderzoek
Follow MYOB on Social Media:

Contactgegevens

De Wetering 23
4927 BS Hooge Zwaluwe
Nederland

06 46 616 292
info@mindyourownbiznizz.nl
Copyright 2020 - Mindyourownbiznizz
|
Algemene voorwaarden
|
Privacy Statement
Fotografie door: 
XziXzi
|
Site ontwikkeld door:
 Brandness Marketingbureau
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram