Het leven is wat je gebeurt

Terwijl je andere plannen maakt

Ik weet niet hoe jouw leven verloopt, maar die zin vat het mijne mooi samen. Als jongetje wilde ik graag piloot worden, maar dat liep toch wat anders.

Bij tijden was het net zo turbulent als een vliegreis: een zakelijk avontuur kostte me een vriendschap, teveel focus op het werk leverde me een burn-out op en een hoofdoperatie bracht me tot bezinning. Keihard trainen in een vechtsport bracht me op het WK in Tokyo en ik ben trots op de 35 kilo die ik op eigen kracht ben afgevallen en het zakelijk succes dat ik heb neergezet. 

Al die gebeurtenissen hebben me als mens en als ondernemer sterker gemaakt, me geleerd dat ik door mezelf te ontwikkelen me kan aanpassen aan alles wat ik voor m’n kiezen krijg!

Het leven bestaat voor mij uit ervaren en ontwikkelen. Dat doe ik samen met mijn lieve vrouw en onze vier kinderen. Ik heb een voorliefde voor geschiedenis en dan met name de 'Viking-periode'. Ik hou van het pure, robuuste Normandië en vind het heerlijk om met mijn hond, Radar, te canicrossen door het bos of op het strand en sluit een zonnige dag graag af met een BBQ. 
Neem vrijblijvend contact op
PCC
LCS
PCC

Als ik los kan laten wie ik ben

Kan ik worden wie ik wil zijn

Als klein jochie wilde ik piloot worden, maar ik had legio handeltjes lopen en het was dus niet gek dat ik een ander pad in sloeg.

Ik diende  als hospik bij de KLu en rolde daarna via het credit-
management de deurwaarderij in.  Het kantoor groeide van 7 naar 54 man en ik van medewerker naar teamleider, afdelingshoofd en MT-lid. 

Na een studie aan de Universiteit Utrecht, ging ik in 2003 als deurwaarder ‘de straat op’, startte in 2006 mijn eerste bedrijf en werd in 2010 beëdigd tot Gerechtsdeurwaarder.  

Vanaf 2015 leidde ik mijn praktijk door een Lean cultuurtransformatie en eind 2017 besloot ik dat het tijd was voor mijn eigen vervolgstap.

Elk succesverhaal

Gaat over continue aanpassen, doorzetten en veranderen

Ik besloot ik dat ik me volledig wilde gaan richten op persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. De daad bij het woord voegend,  verkocht ik  mijn zaak, volgde twee post-HBO opleidingen en gooide het roer resoluut om.

Ik ben als Professional Certified Coach verbonden de International Coach Federation. ICF is wereldwijd de grootste beroepsorganisatie van professionele coaches en de “Golden Standard in Coaching” en stelt hoge eisen aan lidmaatschap en credentialing. Ik onderschrijf de ethische code van ICF en volg Continued Coach Education, Intervisie en Mentoring om jou die kwaliteit te bieden die je waard bent.

De fundamentele basis voor een gelukkig en succesvol leven is volgens mij zelfbewustzijn, het erkennen en accepteren van jezelf en het ontdekken van je eigenwaarde. Pas als je jezelf liefdevol hebt aanvaard, kan je werkelijk invulling geven aan de relaties die je zo belangrijk vindt en ten volle je doelen nastreven.

Ik word dan ook vrolijk van het zien van hervonden passie, van de twinkeling in de ogen van mensen die tot inzicht zijn gekomen en zich voorbij hun weerstanden hebben geknokt om keihard die resultaten neer te zetten die ze zich tot doel hebben gesteld. 
Dat wil ik ook! Contact graag!

Recente blogs

BespiegelingGedragsveranderingReflectief incidentenonderzoek
Follow MYOB on Social Media:

Contactgegevens

De Wetering 23
4927 BS Hooge Zwaluwe
Nederland

06 46 616 292
info@mindyourownbiznizz.nl
Copyright 2020 - Mindyourownbiznizz
|
Algemene voorwaarden
|
Privacy Statement
Fotografie door: 
XziXzi
|
Site ontwikkeld door:
 Brandness Marketingbureau
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram