Een schip in de haven is veilig 

Maar dat is niet waar schepen voor gebouwd zijn

Om te ontwikkelen moet je wat meemaken. Als je ten volle één kant van het spectrum wil ervaren, is je entreeprijs het leren kennen van de andere kant. Geen moed zonder angst, geen liefde zonder verdriet, geen succes zonder falen.
Hoe zit dat bij jou? Geef je liever op of ben je bereid de prijs te betalen en zet je door zodat je dromen realiteit worden?

Mijn visie op het leven is dat we hier allemaal zijn om te ervaren en te ontwikkelen; in verbinding met elkaar. En daarin ligt mijn passie. Op mijn weg door het leven heb ik me door diepe dalen heen gesleept en heb ik prachtige uitzichten gehad. Ik ondersteun je graag op jouw weg naar een Optimale Levensbalans en je Persoonlijke Meesterschap en zie onze evenwaardige samenwerking als een ontdekkingstocht naar jouw Ambitieuze Potentieel!

Als Professional Certified Coach bied ik je gedurende het hele traject dat wat jij nodig hebt om je volgende stap realiseren. Dat kan een luisterend oor zijn, iemand die meeleeft, invoelt en begrijpt. Maar ook iemand die onverbiddelijk door flutsmoezen en maskers heen prikt. Provocatie, humor en ondersteuning: ze zijn er allemaal. Altijd met respect en met het doel om jou verder te brengen.

Benieuwd naar de ervaringen van andere ambitieuze professionals?

Check de succesverhalen!

Andere mensen zijn

De spiegel van je persoonlijkheid

Door het unieke Mental Fitness Program van Positive Intelligence leer je al binnen enkele weken met een minimale tijdsbesteding (15 min/dag) zelf-saboterende gedragspatronen te herkennen en actief om te zetten in  concrete en gefocuste daadkracht.

Team- en individuele communicatie, zoals het stellen van grenzen en het managen van verwachtingen, pakken we aan met de op DISC gebaseerde Associatieve Cartografie van MapsTell.

Zij die door het vuur zijn gelopen

Laten vonken achter, waar ze ook gaan

Je hele leven draait simpelweg om jou. Echt waar! Daarom is ons startpunt altijd de manier waarop jij in het leven staat. Jouw identiteit, visie en strategie. Er is moed nodig om een coachtraject te doorlopen, want ego wordt opzij geschoven zodra je accepteert dat voor een èchte persoonlijke- en zakelijke verandering zelfontwikkeling nodig is. 

Werkelijke transformatie komt, zodra je bewust hebt afgerekend met je beperkende overtuigingen, je mindfucks en smoesjes. Dan kan je  gefocust die acties ondernemen die je zo grenzeloos succesvol maken en je omgeving inspireren!

Door ons pad te kiezen

Kiezen we onze bestemming

In het coachtraject werken we aan je bewustzijn. Wat is je huidige situatie en hoe kan je die het beste beïnvloeden om de door jou gewenste doelen te bereiken? Het neerzetten van resultaat valt of staat met het nemen van verantwoordelijkheid. Hoe vervelend de omstandigheden of de mensen waar je tegenaan loopt ook zijn, de enige over wie je werkelijk controle hebt, ben je zelf, dus de reis leidt altijd naar binnen.

We zetten daarbij de beproefde coachmethode TROA in (GROW in het Engels). Dat staat voor Toekomst, Realiteit, Opties, Actie. Coaching gaat over resultaat, dus we starten met het messcherp wegzetten van jouw ambitieuze en inspirerende doelen. Zo kan je objectief en scherp je progressie meten.

Daarna analyseren we je huidige situatie: de realiteit. Waar sta je nu? Wat lukt, wat niet? Waar zitten de knelpunten? Waar is groei mogelijk? Wat zijn je talenten en hoe kunnen we die het beste inzetten? Hoe heb je een soortgelijke situatie in een andere context succesvol ingezet en hoe kunnen we daar nu gebruik van maken?

Zodra je je bewust bent van wat je te doen staat, worden de opties die op tafel liggen ook duidelijk. Daar voeg je er nog enkele aan toe zodra je verschillende perspectieven kunt zien; de situatie eens door een andere bril hebt bekeken. En als je eenmaal je pad gekozen hebt, is het zaak om niet alleen die eerste stap te zetten, maar resoluut door te lopen tot je op je bestemming bent. Actie dus en integratie in je gedragspatroon!

Dat vergt een strategisch plan, de juiste mindset, daadkracht en lef!
Ik wil dit!

Recente blogs

BespiegelingGedragsveranderingReflectief incidentenonderzoek
Follow MYOB on Social Media:

Contactgegevens

Burg. Krijgsmangeerde 25
4942 AV  RAAMSDONKSVEER
Nederland

06 46 616 292
info@mindyourownbiznizz.nl
Copyright 2020 - Mindyourownbiznizz
|
Algemene voorwaarden
|
Privacy Statement
Fotografie door: 
XziXzi
|
Site ontwikkeld door:
 Brandness Marketingbureau
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram