Een schip in de haven is veilig 

Maar dat is niet waar schepen voor gebouwd zijn

Om te ontwikkelen moet je wat meemaken. En als je ten volle één kant van het spectrum wil ervaren, zal je ook de andere moeten leren kennen. Geen licht zonder duisternis, geen liefde zonder verdriet, geen top zonder dal. Het is een zonderlinge balans en een gegeven van deze wereld. Mijn visie op het leven is dat we hier allemaal zijn om te ervaren en te ontwikkelen; in verbinding met elkaar. En daarin ligt mijn passie. Op mijn weg door het leven heb ik me door diepe dalen heen gesleept en heb ik prachtige uitzichten gehad. Ik heb me als professional bekwaamd als gids op jouw pad en zie ons coachtraject als een evenwaardige samenwerking; een ontdekkingstocht naar jouw potentieel!

Vergelijk coaching maar met een kampeertocht met je broer door de ongerepte natuur. Je weet dat hij je nooit zal laten vallen, maar ook dat hij je shit niet voor je gaat oplossen, dat mag je zelf doen. Ik zal je stimuleren om verder te gaan dan jij denkt dat je kan. Waarom? Omdat ik je potentieel zie!

Net zoals die broer zal ik kijken naar wat je op dat moment nodig hebt om de volgende stap in je ontwikkeling te maken. Dat kan een luisterend oor zijn, iemand die meeleeft, invoelt en begrijpt. Maar ook iemand die onverbiddelijk door flutsmoezen en maskers heen prikt. Provocatie, humor en ondersteuning: ze zijn er allemaal. Altijd met respect en met het doel om jou verder te brengen.

En als je dan over die sloten gesprongen bent, als je door de modder bent gegaan en aan de andere kant van het bos staat, heb je prachtige verhalen voor om het kampvuur. Je kunt dan met trots op jezelf en het door jou afgelegde pad terugkijken. Ik ben benieuwd naar die ervaringen!

Check de succesverhalen!

Andere mensen zijn

De spiegel van je persoonlijkheid

Als Professional Certified Coach pas ik me continue aan aan wat jij nodig hebt op een bepaald moment in het coachproces. Dat kan een provocatieve insteek zijn om door een blokkade heen te breken en snel tot de essentie te komen. 

Krijg inzicht in de verschillende aspecten van je persoonlijkheid met Voice Dialogue, ook wel het “Bewuste Ego-Proces” genoemd. Het leert je 'in control' te zijn en je gedragsprocessen actief te sturen.

Zo werkt het ook met de op DISC gebaseerde Associatieve Cartografie van MapsTell. Als Personal Guide help ik je eigen gedrag te erkennen, het te herkennen bij een ander om vervolgens de verbinding te maken. 

Zij die door het vuur zijn gelopen

Laten vonken achter, waar ze ook gaan

Omdat je hele leven simpelweg om jou draait, is het startpunt van mijn aanpak altijd de manier waarin jij in het leven staat. Jouw identiteit, visie en strategie. Er is moed nodig om een coachtraject te doorlopen, want ego wordt opzij geschoven zodra je accepteert dat voor een èchte verandering zelfontwikkeling nodig is. Zowel persoonlijk als zakelijk.

Het besef dat werkelijke transformatie mogelijk is, zodra je komaf hebt gemaakt met je beperkende overtuigingen, met je mindfucks en je smoesjes, is een mooie bewustwording. Daardoor kan je die acties ondernemen die je zo grenzeloos succesvol maken en die een bron van inspiratie vormen voor je omgeving!

Door ons pad te kiezen

Kiezen we onze bestemming

In het coachtraject werken we aan je bewustzijn. Wat is je huidige situatie en hoe kan je die het beste beïnvloeden om de door jou gewenste doelen te bereiken? Het neerzetten van resultaat valt of staat met het nemen van verantwoordelijkheid. Hoe vervelend de omstandigheden of de mensen waar je tegenaan loopt ook zijn, de enige over wie je werkelijk controle hebt, ben je zelf, dus de reis leidt altijd naar binnen.

We zetten daarbij de beproefde coachmethode TROA in. Dat staat voor Toekomst, Realiteit, Opties, Actie. Omdat coaching over resultaat gaat, beginnen we met het messcherp wegzetten van de door jou gewenste toekomstsituatie en de daarbij behorende doelen. Daardoor kan je zowel tijdens als aan het einde van het traject je progressie haarfijn in kaart brengen. Vervolgens analyseren we je huidige situatie: de realiteit. Waar sta je nu? Wat lukt, wat niet? Waar zitten de knelpunten? Waar is groei mogelijk? Wat zijn je talenten en hoe kunnen we die het beste inzetten? Hoe heb je een soortgelijke situatie in een andere context succesvol ingezet en hoe kunnen we daar nu gebruik van maken?

Zodra je je bewust bent van wat je te doen staat, worden de opties die op tafel liggen ook duidelijk. Daar voeg je er nog enkele aan toe zodra je verschillende perspectieven kunt zien; de situatie eens door een andere bril hebt bekeken. En als je eenmaal je pad gekozen hebt, is het zaak om niet alleen die eerste stap te zetten, maar de hele weg uit te lopen tot je op je bestemming bent. Actie dus en integratie in je gedragspatroon! Dat vergt een reisplan, de juiste mindset en lef!
Ik wil dit!

Recente blogs

BespiegelingGedragsveranderingReflectief incidentenonderzoek
Follow MYOB on Social Media:

Contactgegevens

De Wetering 23
4927 BS Hooge Zwaluwe
Nederland

06 46 616 292
info@mindyourownbiznizz.nl
Copyright 2020 - Mindyourownbiznizz
|
Algemene voorwaarden
|
Privacy Statement
Fotografie door: 
XziXzi
|
Site ontwikkeld door:
 Brandness Marketingbureau
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram