MapsTell

Zet jezelf op de kaart!

Wil je snel inzicht in je gedrag? Ben je benieuwd naar je sterke punten, naar hoe anderen jou zien, wat je valkuilen zijn en hoe je die kan vermijden? Met je PersonalMap in de hand start je aan een reis die je brengt naar het optimaal benutten van talent, betere samenwerking, effectievere teams en het realiseren van organisatiedoelstellingen.

MapsTell combineert met ‘de Wereld van Verschil’ de kracht van DISC met associatieve cartografie om gedrag objectief en helder in kaart te brengen en er laagdrempelig mee aan de slag te gaan. De namen van de steden, bergen en rivieren in deze wereld vertellen van alles over de verschillen in gedrag. De kaart nodigt uit om op ontdekking te gaan naar het eigen gedrag en vervolgens, over de grenzen van de hokjes, letterlijk in de wereld van een ander te stappen.
Klik hier voor de GRATIS test in MapsTell

Bij de diepgaande analyse vindt niet alleen een indeling plaats op basis van de vier hoofdstijlen van DISC, maar ook in één van de 16 types die MapsTell heeft ontwikkeld om recht te doen aan de unieke eigenschappen die ieder van ons heeft. Ook je hoogstpersoonlijke gedragsstijlen worden gerapporteerd.

Je Actieve Stijl laat zien hoe je overkomt op anderen en de indruk die je wil achterlaten. Het toont je aanpassingsvermogen en jouw manier van communiceren. Deze stijl wordt bepaald door wisselende situaties in je directe omgeving en is dus steeds weer anders.

Je Instinctieve Stijl laat zien hoe je van nature reageert op onverwachte zaken of wanneer je onder druk komt te staan. Je kan dus ander gedrag vertonen dan je actieve stijl laat zien. Interessant om te weten is dat mensen onder druk ook betere prestaties kunnen leveren!

Je Reactieve Stijl is een ‘mix’ van de twee bovengenoemde stijlen en toont jouw manier van reageren in een vertrouwde omgeving.

Tarieven MapsTell:

Bedragen zijn exclusief omzetbelasting en worden vooraf betaald. Vraag na de workshop of persoonlijke analyse naar de aantrekkelijke korting op een coachtraject. Workshops volgend op de basis, zijn altijd maatwerk.

Workshop


PersonalMap 

Pro-Analyse rapport

Dagdeel

In Company

Online

6-12 personen
€ 395,-
per persoon | exclusief BTW
Neem contact op

Workshop


PersonalMap 

Pro-Analyse rapport

Dag

In Company

Online

6-12 personen
€ 495,-
per persoon | exclusief BTW
Neem contact op

Persoonlijke Analyse


PersonalMap 

Pro-Analyse rapport

2 uur

---

Online

1 op 1
€ 595,-
per persoon | exclusief BTW
Neem contact op
Van persoonlijke ontwikkeling, het samen behalen van doelstellingen tot het letterlijk in kaart brengen van leiderschapsstijlen; de Wereld van Verschil biedt grenzeloze mogelijkheden. Neem contact op voor een training of workshop voor op de zaak of een 1 op 1-sessie.

Klik hier om de GRATIS test in MapsTell te doen en ontvang een persoonlijke video met jouw type!

Klik hier voor de GRATIS test in MapsTell

Recente blogs

BespiegelingGedragsveranderingReflectief incidentenonderzoek
Follow MYOB on Social Media:

Contactgegevens

Burg. Krijgsmangeerde 25
4942 AV  RAAMSDONKSVEER
Nederland

06 46 616 292
info@mindyourownbiznizz.nl
Copyright 2020 - Mindyourownbiznizz
|
Algemene voorwaarden
|
Privacy Statement
Fotografie door: 
XziXzi
|
Site ontwikkeld door:
 Brandness Marketingbureau
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram