Mijn leven is als een strandwandeling

Zo dicht mogelijk bij het bruisende water!

Het leven leef je het liefste met volle teugen! Zon, zee, strand, het kan niet op als the sky the limit is. Je onderneemt, reist, ontmoet, ontwikkelt… heerlijk! Zoals de spreuk hierboven al aangeeft, zoek je de randjes op, wil je op de piek van je kunnen presteren, want daar voel jij je het beste!

En dus wil je alles eruit halen wat erin zit! Je bent bereid daar veel voor te doen of te laten, tot het uiterste te gaan en je verwacht dat waarschijnlijk ook van anderen. Dat kan prima voor je werken, maar zet je relaties op momenten op scherp. Hoe ga je daarmee om? Wat denkt het thuisfront van de tijd die jij in je carrière stopt, in de afspraken die je afzegt, die belangrijke momenten dat je er niet bent? Loopt de communicatie met je partner wel zoals vroeger of is de kloof tussen jullie groter geworden? En hoe staat het eigenlijk met de relatie met jezelf? Is er überhaupt wel tijd voor jou en de dingen die jij leuk vindt?

Omdat het jouw leven is, bepaal jij wat ermee gebeurt. Je snapt dat je dingen buiten jezelf kan leggen, maar daar verandert de situatie niet door. De snelste manier om ergens te komen, is doelgerichte actie en dat is precies waar coaching om draait: bewust worden van je situatie en hoe jij daar grip op krijgt, om vervolgens je verantwoordelijkheid te nemen en daar ook daadwerkelijk op door te pakken.
Ik wil aan de slag!

Je visie wordt helder

Zodra je hart durft te volgen

Het fundament van je leven ben je zèlf. Makkelijk gezegd, maar wie ben je dan en hoe kijk je tegen jezelf aan? Word je verweten dat je ego te groot is of boor je jezelf continue de grond in? Heb je het gevoel dat je je acties moet verklaren aan anderen? Heeft niemand respect voor jouw tijd maar maak jij wel ruimte voor hen? Loopt je zaak als een tierelier maar blijft het op het thuisfront achter? Heb je het gevoel telkens te moeten rennen en nooit te kunnen rusten? Hoe kan het dat je zakelijk succesvol bent, maar het in je hoofd een chaos is?

Wij mensen, zijn complexe en bijzondere wezens. Het lijkt wel of we een scala aan persoonlijkheden in ons hoofd hebben. No worries, je bent niet gek, we hebben ze allemaal! Maar al die gedachtenflarden kunnen het je wel lastig maken. Het pad dat we samen bewandelen leidt altijd eerst naar binnen. Hoe kijk je tegen jezelf aan, tegen je gedrag en wat wil je daarmee? In hoeverre doe je wat je jezelf belooft?

Wie naar buiten staart, droomt

Wie naar binnen kijkt, ontwaakt

Als je inzicht hebt in je eigen identiteit, jezelf kunt accepteren en erkennen; als je op jezelf kunt vertrouwen en van jezelf kunt houden; welke invloed zou dat dan hebben op je leven en je relaties? Als je de acties in je leven kunt verbinden met je intrinsieke waarden, gaat er een wereld voor je open!

Van daaruit kan je aan de slag met relaties en vertrouwen. Maar ook met communicatiepatronen, het interpreteren van gedrag en het gericht sturen van je eigen acties en het aanvoelen van die van anderen. Door de teugels in eigen hand te nemen, pak je je verantwoordelijkheid en geef je het leiderschap over je leven weer terug aan de belangrijkste persoon daarin: jezelf!
Check de Coachmethode

Recente blogs

BespiegelingGedragsveranderingReflectief incidentenonderzoek
Follow MYOB on Social Media:

Contactgegevens

Burg. Krijgsmangeerde 25
4942 AV  RAAMSDONKSVEER
Nederland

06 46 616 292
info@mindyourownbiznizz.nl
Copyright 2020 - Mindyourownbiznizz
|
Algemene voorwaarden
|
Privacy Statement
Fotografie door: 
XziXzi
|
Site ontwikkeld door:
 Brandness Marketingbureau
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram