Genialiteit is talent

Ontvlamd door moed

Ik word vrolijk van het zien van hervonden passie, van de twinkeling in de ogen van mensen die tot inzicht zijn gekomen en hun weerstanden hebben overwonnen om keihard die resultaten neer te zetten die ze zich tot doel hebben gesteld. De fundamentele basis voor een succesvol en gelukkig leven is volgens mij zelfbewustzijn, het erkennen en accepteren van jezelf en het ontdekken van je talenten en eigenwaarde. Pas als je jezelf liefdevol hebt aanvaard, kan je ten volle je doelen nastreven en daadwerkelijk invulling geven aan je leiderschap.

Zoek je een coach om jouw waardevolle medewerkers te ondersteunen op weg naar de ontwikkeling van hun volledige potentieel? Breng samen met die toptalenten de ontwikkelpunten in kaart, kijk waar coaching kan ondersteunen en pluk aan het einde van het traject de vruchten als jullie terugkijken op concreet behaald resultaat. 

Benieuwd naar de beleving van andere leidinggevenden en medewerkers?
Bekijk hier de succesverhalen & ROI

Talent is een gave

Karakter is een keuze

Of het nu gaat om een eerste leidinggevende rol, het doorgroeien van een teamleider naar afdelingshoofd of een stap naar de top; als ICF-credentialed  Professional Certified Coach, help ik jouw mensen die stappen zetten die nodig zijn om hun doelen èn die van de organisatie te bereiken.

En ook die medewerkers die zich sterk verantwoordelijk voelen, maar teveel hooi op hun vork nemen; het lastig vinden om te delegeren, om grenzen te stellen, of zich assertief op te stellen, help ik graag met die instrumenten die ze nodig hebben om hun situatie niet alleen werkbaar, maar succesvol te maken. 

Verbetering vereist verandering

Perfectie vereist voortdurende verandering

Onderzoek van ICF (International Coach Federation) & Human Capital Institute, dat ik graag met je deel, wijst uit dat 85% van de veranderinitiatieven hopeloos falen. Doordachte communicatie met alle belanghebbenden en tijdige training, ontwikkeling en begeleiding zijn ingrediënten om wèl te slagen. Dat vergt een heldere visie, strakke planning en een flexibele maar doortastende aanpak. Coaching levert een wezenlijke bijdrage aan die trajecten waarin wel succesvol veranderingen worden doorgevoerd.

Als leiderschapsstijl draagt coaching direct bij aan de verbetering van communicatieve vaardigheden, eigenwaarde en zelfvertrouwen. Niet gek dus dat twee derde van de high performance-organisaties een coachcultuur heeft en structureel investeert in de persoonlijke ontwikkeling van hun mensen. Het rendement van coaching is ongeëvenaard:
Human Resources
+ 33% medewerker betrokkenheid
+ 21% interne mobiliteit
+ 23 % bench strength
+ 25% talent acquisitie
+ 22% talent retentie
Operations
+ 19% klanttevredenheid
+ 20% productiviteit
Shareholders
+ 21% aandeelhouderswaarde
+ 9% winstgevendheid
Coaching kan één op één worden ingezet voor leiders, talenten en stakeholders. Voor een incidenteel traject, maar ook structureel en In Company. Daarnaast verzorg ik ook trainingen en opleidingen in samenwerking met de Associatie voor Coaching. De volgende trainingen direct beschikbaar: ‘Coachend leidinggeven’, ‘Coachen van teamontwikkeling’, ‘De kunst van het vragen stellen’ en ‘Afspraken en aanspreken’. Uiteraard is ook maatwerk mogelijk en kan ik workshops vormgeven met de attractieve methode van MapsTell.
Neem contact op

Recente blogs

BespiegelingGedragsveranderingReflectief incidentenonderzoek
Follow MYOB on Social Media:

Contactgegevens

Burg. Krijgsmangeerde 25
4942 AV  RAAMSDONKSVEER
Nederland

06 46 616 292
info@mindyourownbiznizz.nl
Copyright 2020 - Mindyourownbiznizz
|
Algemene voorwaarden
|
Privacy Statement
Fotografie door: 
XziXzi
|
Site ontwikkeld door:
 Brandness Marketingbureau
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram