Een goede kapitein

Wordt niet op kalme zee gevormd

Als ‘Master & Commander’ van je leven zoek je geen excuses in externe factoren zoals de elementen. Zo’n leiderschapspositie brengt namelijk verantwoordelijkheid met zich mee en die pak je ten volle. Daarom besef je ook dat om die resultaten te bereiken die voor jou belangrijk zijn, actie nodig is. Geen onbezonnen daden, want je hebt de zorg voor diegenen die je tot jouw ‘crew’ rekent. Visie, strategie en een heldere missie passen, net als een kordate uitvoering, bij iemand van jouw kaliber. Ontwikkeling van waardevolle relaties, persoonlijke effectiviteit en leiderschap is een voorwaarde voor een zinvol en gelukkig leven; óók zakelijk!
Neem contact op

Het begint altijd met jou!

Love, Life & Leadership

De pijlers van je leven zijn betekenisvolle relaties, je persoonlijke levensvervulling en het leiderschap dat je in jouw organisatie vorm mag geven. Die drie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en lopen als een rode draad door je leven. Het veronachtzamen van één pijler heeft directe invloed op de andere. Het is dus zaak om je talenten effectief in te zetten, zodat je je doelen in resultaat kunt omzetten.

Life Coaching

Uitdagingen op relationeel vlak ombuigen naar harmonie, je kwetsbaarder of juist assertiever opstellen, sneller grenzen aangeven, antwoorden krijgen op bestemmingsvragen en het maken van keuzes voor een nieuwe levensrichting; het zijn enkele van een scala aan onderwerpen waar we mee aan de slag kunnen gaan met Life Coaching. Daardoor sta jij zekerder, gelukkiger en bewuster in het leven!
Lees meer over Life Coaching

Leadership Coaching

Creëren van draagvlak, slimmer delegeren, verandermanagement, verbeteren van samenwerkingen, het bouwen aan vertrouwen en je bedrijfscultuur, optimaliseren van je tijd, structuur & planning of je verwachtingsmanagement; de mogelijkheden voor Leadership Coaching zijn net zo gevarieerd als het ondernemerschap. Geef flexibeler, effectiever en krachtiger leiding!
Lees meer over Leadership Coaching

Je kan talent niet aanleren

Maar wel aanwakkeren!

Je zoekt een coach om jouw high-potential te begeleiden tijdens een pitte periode in zijn of haar leven of in de ontwikkeling van zijn/haar volledige potentieel. Dan ben je bij mij aan het goede adres! Als International Coach Federation credentialed Professional Certified Coach, help ik jouw mensen die stappen te zetten die nodig zijn om hun doelen èn die van de organisatie in resultaat om te zetten.

Als succesvol ondernemer, oud-gerechtsdeurwaarder, gecertificeerd coach èn Lean Six Sigma Black Belt ben ik de unieke partij om je te ondersteunen bij het bouwen aan een coach-, vertrouwens- of continue verbetercultuur. Lees verder en ontdek de voordelen van coaching.
Lees meer...

Recente blogs

BespiegelingGedragsveranderingReflectief incidentenonderzoek
Follow MYOB on Social Media:

Contactgegevens

Burg. Krijgsmangeerde 25
4942 AV  RAAMSDONKSVEER
Nederland

06 46 616 292
info@mindyourownbiznizz.nl
Copyright 2020 - Mindyourownbiznizz
|
Algemene voorwaarden
|
Privacy Statement
Fotografie door: 
XziXzi
|
Site ontwikkeld door:
 Brandness Marketingbureau
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram