Als je een stoer verhaal wil vertellen

Moet je wel beginnen met een reis

De reis van je huidige realiteit naar het verwezenlijken van je doelen, leidt langs interessante paden. Terugkijkend op je uitdagingen, zie je de groei die je bereikt hebt en stel je vast dat die je verwachtingspatroon te boven is gegaan. Het leven is misschien wat je gebeurt, terwijl je andere plannen maakt, maar hoe jij daarmee omgaat, bepaalt hoe ‘vet’ het verhaal is dat je daarna kan vertellen. Check hier de reisverhalen van anderen en de resultaten die zij samen met mij hebben neergezet.
Doe mij ook zo'n succesverhaal!
Ik heb de samenwerking met Robin als uiterst prettig ervaren. Hij heeft een van mijn managers begeleid en is daarin geslaagd! 

Robin is rustig en doeltreffend in zijn aanpak. Er zijn vooraf duidelijke afspraken/verwachtingen afgesproken die Robin gedurende het traject ook toetst met mij. 

Ik werd als leidinggevende nauw betrokken, wat het uiteindelijke resultaat ook zeker ten goede kwam.

Naar aanleiding van zijn resultaten heb ik direct een nieuwe manager aan hem gekoppeld.
Jeroen Slokkers, Directeur
Tapwacht Services B.V., onderdeel van de Facilicom Group
Vraag je jezelf weleens af hoe jij je persoonlijke groei om kan zetten in een zakelijk succes? Of misschien hoe je als leidinggevende ervoor zorgt dat je personeel achter je staat? 

Neem dan contact op met Robin Groen. Robin heeft mij in dit proces van persoonlijke groei professioneel begeleid. 

In zijn manier van coachen heeft hij mij laten ervaren hoe je een team begeleidt en persoonlijke doelen ontwikkelt. 

Of je nu een verkoper bent, een leidinggevende of directielid, met behulp van zijn coaching wordt je ontwikkeling vormgegeven in relatie tot de business.
Mishel Petrovic, Branch Manager
YESSS Electrical
De afgelopen negen maanden heb ik bij Robin een coachingstraject gevolgd. Tijdens dit traject hebben wij gewerkt aan een aantal (ontwikkel)punten die ik zelf heb opgesteld. Deze punten hadden als doel om mijzelf te ontwikkelen en verbeteren als first time manager.

Met grote verwachtingen ben ik aan het traject begonnen en deze verwachtingen zijn uiteindelijk waar gemaakt en zelfs overtroffen. 

Buiten het feit dat ik op zakelijk gebied aantoonbare resultaten heb behaald, durf ik ook te zeggen dat het traject mij als persoon in het geheel veel heeft gebracht.

Ik zou elke beginnend manager aanraden om zijn werkgever een persoonlijk coachingstraject voor te leggen, dit betaalt zich op ontelbare fronten terug.

Ik beveel Robin aan om zijn concrete werkwijze, luistervaardigheden, sensitiviteit en resultaatgerichtheid. 

Daarbij heb ik vanaf het begin direct het vertrouwen gevoeld, wat naar mijn idee essentieel is voor een succesvol coachingstraject.


Cees, Rayonmanager
Tapwacht Services B.V., onderdeel van de Facilicom Group
Wanneer je bedrijf gaat groeien, veranderen niet alleen processen binnen je onderneming maar ook de verhoudingen en de wijze waarop je als eigenaar binnen je bedrijf fungeert. 

Ik merkte dat ik te kort schoot, in de communicatie en in een stukje leiderschap, o.a. als gevolg van commerciële druk en het hoog houden van alle ballen. Hoe kan ik nu het beste in drukte toch goed leiderschap aannemen en onduidelijkheid voorkomen? 

 Dit vraagstuk heb ik met Robin vast gepakt, waarna een hoop sessies volgden met een diversiteit aan onderwerpen, zoals: werken aan je bedrijf in plaats van in je bedrijf, een stukje structuur & planning, je persoonlijke eigenschappen met de daarbij behorende valkuilen en kwaliteiten, het ondernemerschap op zichzelf, de verwevenheid van zakelijk met privé, bewustwording van gedrag en nog zoveel meer, maar bovenal het vertrouwen hebben in jezelf en hetgeen je tot nu toe hebt bereikt. 

 Wat ben ik blij dat ik deze coaching ben aan gegaan en nog meer omdat ik dit met Robin heb beleefd. Je hebt aan Robin een waardige sparringpartner, eerlijk & direct, hij brengt je in beweging en geeft je een gevoel van vertrouwen en respect. 

Marieke den Rooijen, Directrice
TECH4YOU, partner in personeel
Robin is een fijn mens, een goede vriend en mijn coach die mij momenteel en al enige tijd zakelijk en persoonlijk bijstaat. 

Ik heb bij Robin maar een half woord nodig en hij weet al wat ik bedoel; heerlijk!

Hij motiveert stimuleert en activeert mij enorm maar hij zal het ook niet nalaten mij soms te confronteren met mezelf. 

Hij lijkt een oneindig groot geheugen te hebben, waardoor hij mij kan wijzen op eerdere uitspraken & patronen en hierdoor ontstaan er inzichten voor mij.

Ik ben zeer blij met en dankbaar voor deze coach. Hij is een ‘kutmenneke’ met een hart van goud!


Peter-Jan Fernhout, Beeldmaker
XziXzi Beeldmakers
Robin ken ik een aantal jaren. Na de eerste kennismaking zijn we eens samen de “diepte” in gegaan. Wat mij daarbij enorm verraste is de vaardigheid van Robin om zijn analyse binnen de voortgang van het gesprek direct om te zetten in een vraag of stelling die verdere diepgang tot gevolg heeft. 

 Vanuit zijn kennis, ervaring en empathisch vermogen krijgt hij vrij eenvoudig de onderste steen boven. Daarom heb ik voor een aantal medewerkers binnen mijn bedrijf een coaching traject door Robin laten uit voeren. 

Het resultaat wat daarmee werd beoogd is ruimschoots behaald. Een enorme bewustwording van deze medewerkers wat de sterke kanten zijn en aan welke punten gewerkt kan en moet worden om nog beter te kunnen functioneren. 

De benadering van de verschillende mensen was hierbij persoonsgericht, dat is als zeer prettig ervaren. Ik ben meer dan tevreden met het resultaat! 
Hans van Riet, Directeur
Electro Calorique Systems / Iseco St. Phal / S&S Koel- en Elektrotechniek
Robin weet rake en stevige vragen te stellen, ook (zeer) lastige vragen. Maar altijd verhelderend en confronterend. Hij is flexibel in zijn inzet voor je en standvastig als coach. 

Ik heb veel aan onze gesprekken gehad en heb met name geleerd keuzes te maken. Het bepalen van de goede richting en daarna knopen doorhakken, niet twijfelen, noch achterom kijken in berouw. 

Ik waardeer in mijn geval het feit bijzonder dat hij ook gerechtsdeurwaarder is geweest (kan je dat ooit niet meer zijn?). Dat gaf mij in onze relatie in ieder geval meer herkenning.
Arthur Spaargaren
Toegevoegd Gerechtsdeurwaarder
Robin heeft mij zowel privé als zakelijk enorme stappen laten zetten. 

Leuk zijn de sessies met Robin zeker niet altijd, het is confronterend, maar als je juist daarvoor open staat, is dat hetgeen wat ervoor zorgt dat je steeds een stapje verder komt. 

Absoluut geen meeprater, maar iemand die kritische vragen terugstelt, je aan het denken zet én je voor een spreekwoordelijke spiegel zet. 

Een fijne vent die niet vertelt hoe je het moet doen, maar je zelf die conclusies laat trekken.
Erwin van Hulten, Founder
Brandness
In een periode waarin ik lange tijd actief was als mantelzorger voor mijn sterk dementerende moeder en steun was voor mijn vader, nam ik Robin in de arm om met een aantal doelen aan de slag te gaan. Deze doelen waren zowel zakelijk als privé; kortom om mijn leven weer meer vorm te geven zoals ik wilde.

In de eerste bijeenkomst toen we de ongeveer 12 doelen formuleerden, was er wel een stemmetje bij me, dat zei.... oef of dat ooit gaat lukken... 

Toch ging ik al heel snel aan de slag met de gemakkelijke doelen, zoals het opruimen van de laatste dozen van mijn verhuizing van alweer 2 jaar geleden toen, het verwijderen van overtollige zaken in mijn huis; het opnieuw oppakken van een meer gezonde levensstijl waaronder ook meer bewegen.

Uiteindelijk waren dus alle geformuleerde doelen bereikt en heb ik Robin ervaren als een stimulerende, ondersteunende coach, met een realistische, down to earth benadering. 

Robin kan goed luisteren en is discreet. Ik beveel Robin dan ook graag aan als je een aantal doelen wil bereiken, welke je vooraf als onmogelijk beschouwt.drs. Marie-Louise van der Kloot, Coach
MLK Human Compass
Een probleem oplossen wat al jaren speelt lijkt soms uitzichtloos en in deze positie bevond ik mij al geruime tijd. Ideeën kwamen wel maar niet van de grond, werk werd uitgesteld en mijn leven in de persoonlijke sfeer was gespannen.

Na veel te hebben geprobeerd op het gebied van psychische ondersteuning kwam de conclusie dat dit niet voor mij was weggelegd. 

Dit was het moment dat Robin Groen mij aanbood om een plan van aanpak te maken en mij weer op de rit te gaan zetten.

Robin heeft mij door een intensief traject te laten doorlopen laten zien waar mijn problemen zitten, hoe deze te verhelpen en om te zetten naar een positief geheel. 

Oude gewoontes werden doorbroken en nieuwe aangeleerd, dat terwijl er een goede begeleiding was waar er altijd ruimte was voor vragen tijdens moeilijkere periodes.

Ik kan iedereen die in deze positie zit van het vast lopen van een fase van je leven, waar er geen vooruitgang meer lijkt te zijn of te komen, Robin Groen aanraden voor coaching en begeleiding om weer met volle kracht vooruit te gaan.
Patrick Hoogenboom, Founder
Haldorson Viking Crafts
Robin is een fijn en kundig coach. Hij activeert en motiveert. Houdt een spiegel voor. Soms confronterend, maar weet wel het beste uit je te halen. 

Duidelijke feedback, heldere doelstellingen en focus.  Robin is ter zake kundig en prettig om mee samen te werken.
Frank Borninkhof, Salesmanager
Electro Calorique Systems / Iseco St. Phal
Robin, wat fijn dat je me het inzicht gaf dat mijn schuldgevoel niet reëel was. Iets dat me heel erg dwars zat. 

Na jouw sessies voelde ik me direct opgeluchter en kon ik anders naar mezelf kijken. Dankjewel voor je doortastendheid!
Dana Paat, Rugtraining Specialist & PT
Dana Paat.nl / Got Your Back
Ik ben overtuigd! Aan de slag!

Recente blogs

BespiegelingGedragsveranderingReflectief incidentenonderzoek
Follow MYOB on Social Media:

Contactgegevens

De Wetering 23
4927 BS Hooge Zwaluwe
Nederland

06 46 616 292
info@mindyourownbiznizz.nl
Copyright 2020 - Mindyourownbiznizz
|
Algemene voorwaarden
|
Privacy Statement
Fotografie door: 
XziXzi
|
Site ontwikkeld door:
 Brandness Marketingbureau
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram